V. ONKO-KARDIOLÓGIAI NAPOK

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont****

2022. május 27-28.

A TUDOMÁNYOS ÜLÉS HELYSZÍNE

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont****

6000 Kecskemét, Izsáki út 6.

GPS: É 46,898174°  K 19,672296°

 

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont Kecskemét központjához közel található. Az M5-ös autópályán a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér körülbelül 45 perc alatt, illetve a magyar főváros Budapest körülbelül 50 perc alatt elérhető.

Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíne egy 450 fő befogadására alkalmas 3 részre osztható Bálteremmel és 7 kisebb szekcióteremmel várja vendégeit. A szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak egyaránt. Konferencia- és rendezvénytermeik mindegyike a mai kor követelményeinek megfelelően internettel, audiovizuális eszközökkel felszerelt. Termeik egy része saját terasszal vagy tetőterasszal rendelkezik, ami kellemes helyszíne kávészüneteknek.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG ÉS SZOBAÁRAK

A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2022. április 11-ig beérkezett megrendelés esetén tudjuk garantáltan biztosítani. Kétágyas elhelyezés esetén, kérjük a szobatárs nevét – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni.

A szállásigényeket a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tudjuk kielégíteni!

Szobaárak

A hotel szobái minden igényt kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkeznek. Minden szobában minibár, kávé- és teafőző, ingyenes WIFI csatlakozás, széf, nagyképernyős televízió található.

Kétágyas szoba 1 fő részére: 29 500 Ft/szoba/éj

Kétágyas szoba 2 fő részére: 34 800 Ft/szoba/éj (17 400 Ft/fő/éj)

Az árak tartalmazzák a szállás és a büféreggeli költségét, a parkolást, valamint az IFA-t és ÁFA-t (5%).

Parkolás

A rendezvény helyszínén a vendégek részére a szálloda őrzött parkolójában van lehetőség a parkolásra díjmentesen.